Qorvo s'offre un spécialiste des composants de puissance SiC - VIPress.net

2021-11-22 00:42:55 By : Ms. Shurley Guan

Publiek door Frédéric Fassot | 4 nov 2021 | - ECO -, ETATS-UNIS, RACHAT, HALFGELEIDER

De fabrikant van semiconducteurs américain Qorvo, de eerste leverancier van oplossingen RF, een aankondiging van de acquisitie van de landgenoot United Silicon Carbide (UnitedSiC), de basis in Princeton, in New Jersey, een fabrikant van de halfgeleiders van de puissance en carbure de silicium (SiC). Le montant du rachat n'est pas précisé.

De aankoop van United Silicon Carbide biedt kansen op het gebied van elektrische voertuigen (VE), de energie, de bescherming van circuits, de herbruikbare energie en de voeding van de centra van données. Het portfolio van producten van United Silicon Carbide couvre désormais plus de 80 transistors FET SiC, JFET en dispositifs à diode Schottky. United Silicon Carbide is een partij van de activiteiten van Infrastructure & Defence Products (IDP) de Qorvo en de directeur van Chris Dries, de toekomstige president en CEO van United Silicon Carbide en de rustende hoofddirecteur van de divisie Power Device Solutions de Qurvo.

« Een overzicht van United Silicon Carbide voor een niet-geactiveerde IDP elargit considerablement nos opportunités de marché dans les applications haute puissance. Cette acquisitie permet à Qorvo de fournir des solutions d'alimentation intelligents de grande valeur en de premier ordre couvrant les applications de conversion de puissance, de contrôle de mouvement and the protection des circuit », een verklaarde Philip Chesley, president de Qorvo IDP (Infrastructure & Defensieproducten).

Parallel, Qorvo publiceert een chiffre d'affaires de 1255,2 M$ voor het tweede trimester van de fiscale afsluiting van 2 oktober, en een boom 144,8 M$ per rapport au trimestre precédent, pour un bénéfice netto de 319,2 M$. L'Américain vise un CA omvat 1,09 en 1,12 miljard voor het trimester en de koers van 15% voor de uitvoering van fiscale 2022.

Conçu par Elegant Themes | Aandrijving door WordPress

Ontvang de nieuwsbrief per e-mail